miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Participant la Semimaratonul București 2002, în vârstă de 50 de ani – salvat după ce a făcut stop cardiorespirator la trecerea liniei de sosire

  de Special Arad | 8 mai 2022, 1:23 PM | Naţional

  0

  Serviciul de Ambulanță București Ilfov a intervenit pentru salvarea vieții unui participant la Semimaratonul București 2022 – anunță Ministerul Sănătății.

  La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naționalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator.

  Echipajele SABIF care asigurau asistența medicală de urgență la maraton au intervenit și l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut.

  Ambulanța București Ilfov a participat la acest eveniment cu patru echipaje de tip C cu medic și patru echipaje de tip B2 cu asistent medical.

   

  Sursa foto: Arhivă București News

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.