Participant la Semimaratonul București 2002, în vârstă de 50 de ani – salvat după ce a făcut stop cardiorespirator la trecerea liniei de sosire

  de Special Arad | 8 May 2022, 1:23 PM | Naţional

  0

  Serviciul de Ambulanță București Ilfov a intervenit pentru salvarea vieții unui participant la Semimaratonul București 2022 – anunță Ministerul Sănătății.

  La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naționalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator.

  Echipajele SABIF care asigurau asistența medicală de urgență la maraton au intervenit și l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut.

  Ambulanța București Ilfov a participat la acest eveniment cu patru echipaje de tip C cu medic și patru echipaje de tip B2 cu asistent medical.

   

  Sursa foto: Arhivă București News

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.