Parterul unui bloc din Sebiș a luat foc! Locatarii au fost evacuați în miezul nopții

  de Andreea Daniela B. | 27 aprilie 2021, 10:18 AM | Știri Arad

  3

  În această dimineață în jurul orei 02.00, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit pentru stingerea unui incendiu în orașul Sebiș. Incendiul se manifesta in interiorul unui magazin de piese auto situat la parterul unui bloc de locuințe.

  La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta în spațiul destinat camerei tehnice cu degajări mari de fum atât în interiorul magazinului, cât și pe casă scărilor. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru evacuarea locatarilor din apartamentul de deasupra magazinului. Din fericire, incendiul a fost stins în aproximativ 45 minute, fără victime colaterale. Cauza probabilă a acestuia fiind „coș, canal sau burlan de evacuare a fumul cu defecțiuni, necurățat sau amplasat necorespunzător”.

  Cât despre ultimele 24 de ore,  subunitățile ISU Arad au executat alte două misiuni de stingere a unor resturi menajere si vegetație uscată, 34 misiuni SMURD, 7 misiuni decontaminare și 2 misiuni de asigurare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Bu…sunt convins că după cum ai declinat responsabilitatea…sigur ești polițist. Acuma nimic nu te oprește să verifici personal modalitatea în care a fost eliberată autorizația de funcționare…și cine și cum a greșit…și dacă este cazul sa vă autosesizați!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.