duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Parma, un nou egal pe propria arenă. Dennis Man a fost folosit în ultimul sfert de oră

  de Lucian Dănilă | 13 decembrie 2021, 8:17 AM | Sport

  0

  Parma a reușit doar o remiză în confruntarea de pe teren propriu cu Perugia. Fără Mihăilă, accidentat, și cu Dennis Man prezent pe teren doar în ultimul sfert de oră, Parma se îndepărtează tot mai mult de obiectivul promovării și este acum prima deasupra liniei salvării.

  Pe locul 15, echipa lui Iacchini este la doar trei puncte distanță de Alessandria, echipa clasată pe primul dintre locurile care duc la barajul pentru salvare de retrogradarea în Serie C.

  Așa cum scrie presa din Italia, Parma a început bine jocul, a marcat repede prin Inglese (jucător aflat la cea de-a treia reușită stagională), dar în repriza a doua nu a mai revenit cu aceeași consistență și Perugia a egalat la doar 3 minute de la reluare prin Sgarbi. „Cruciații” au dominat teritorial tot jocul, dar asta nu a fost de ajuns pentru a obține toate punctele puse în joc. Buffon a șomat tot jocul, la reușita lui Sgarbi neavând nicio vină.

  Dennis Man a intrat în minutul 76 în locul debutantului Rispoli, dar nu a mai putut schimba soarta meciului.

  Parma-Perugia 1-1

  Inglese ’11 / Sgarbi ’48

  PARMA (3-5-2): Buffon; Osorio, Danilo, Cobbaut; Rispoli (76 Man), Sohm, Schiattarella (64 Juric), Vazquez, Delprato (76 Correia); Inglese, Tutino (68 Benedyczak).

  Rezerve: Colombi, Iacoponi, Zagaritis, Busi, Traoré, Bonny, Circati, Ankrah.

  Antrenor: Giuseppe Iachini

  PERUGIA (3-5-2): Chichizola; Sgarbi (83 Zanandrea), Curado (72 Rosi), Dell’Orco; Falzerano, Segre (46 Ferrarini), Burrai, Kouan, Lisi (72 Vanbaleghem); Matos (90 Murano), De Luca.

  Rezerve: Fulignati, Moro, Righetti, Manneh, Gyabuaa, Sounas, Bianchimano.

  Antrenor: Massimiliano Alvini

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.