Parlamentul din Franța respinge certificatul de vaccinare Covid-19

  de - | 12 mai 2021, 8:25 AM | Coronavirus | Internaţional

  3

  Într-o atmosferă extrem de tensionată și în urma unor dezbateri extrem de aprinse, Adunarea Națională din Franța a decis respingerea certificatului de vaccinare Covid-19.

  Votul a fost unul extrem de strâns și rezultatul său a surprins întreaga clasă politică din Franța. Cu 108 voturi împotrivă și 103 pentru, certificatul de vaccinare a fost respins, informează stiripesurse.ro, citând Le Figaro.

  Deputații francezi au criticat dur proiectul de lege, asta pentru că au considerat că acesta ridică foarte multe întrebări care au rămas fără răspuns și ar reprezenta o măsură controversată.

  Președintele Emmanuel Macron a declarat în mai multe rândul că certificatul de vaccinare va fi un instrument cheie în vederea relaxării măusrilor, asta pentru că le-ar permite oamenilor să arate că s-au vaccinat sau că au rezultate negative la testul Covid-19.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Să prezentați AZI, această ȘTIRE RĂSUFLATĂ DE IERI, când Parlamentul Franței a adoptat într-o a doua rundă de vot legea privind Ieșirea din starea de urgență,(cu 208 voturi PENTRU și 85 împotrivă) inclusiv “pasul sanitar”, este DEZINFORMARE!!!

   Ia vedeți voi ce scriu ziarele franceze AZI.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Stimată redacție SAR…V-am dat tot timpul necesar să reactualizați “știrea” preluată de la alții. NU AȚI FĂCUT-O!
   În consecință, să nu vă mirați dacă sunteți incluși în rândul celor care răspândesc FAKE NEWS.

   INFORMAȚIA prezentată de voi, era depășită de evoluția evenimentelor, deja de ieri când ați preluat-o. Este revoltător să văd că nu vă interesează acuratețea informațiilor furnizate în spațiul public pe care îl administrați. În același timp vă promovați ca SURSĂ independentă, cu ziariști integrii. Așa am crezut și eu până azi. Dar lipsa de reacție la interpelarea mea de ieri, vă azvârle pe toți în groapa cu mocirlă a ziarelor de scandal aservite umor interese diverse.

   Chiar nu vă dați seama că vă bateți joc de imaginea ce ați castigat-o cu multă muncă. Ați devenit și voi, ca mulți alții, aroganți și îngâmfați de locul câștigat pe plan local? ATENȚIE!!! Totul se poate schimba în defavoarea voastră în 24h.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.