Parcul Copiilor, un pericol public pe vreme nefavorabilă

  de Lucian Dănilă | 15 august 2014, 1:50 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ne este tot mai clar că zona parcului Copiilor nu este cea mai indicată pentru o plimbare pe vreme nefavorabilă. Cel mai bun exemplu este stejarul secular care a fost smuls din rădăcini la furtuna din urmă cu o lună, dar exemplele pot continua.

  Cum bate un vânt mai puternic, cum un pom sau o creangă mare cade în Parcul Copiilor. S-a întâmplat acum două luni cu creanga care a căzut peste labirint, de asemenea s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni cu pomul căzut lângă muzeu, iar ieri am avut parte de un nou epidod. Cel mai probabil, nu ultimul…

  O creangă mare s-a rupt ieri la primele rafale de vânt și a căzut peste două leagăne și un tobogan pentru copii. Părintele unuia dintre copiii care tocmai atunci se aflau în parc au imortalizat momentul și ne-a trimis și fotografiile. „Era vreme impecabilă și apoi s-a pornit vântul. Creanga s-a rupt și a căzut, așa cum se vede în fotografii. Puteau fi cinci copii acolo”, spune el.

  „Eram în parc cu fetele. Cu două minute înaintea să cadă creanga eram chiar la leagănele alea două și mi-a spus fata mai mare, hai tati la alea mici. Dacă mai stăteam, praf ne făceau și pe mine și pe fete”, spune un alt părinte care a fost ieri în jurul orei 18 în parc.

  Partea bună a acestei povești, care din păcate devine serial, este că nimeni nu a fost rănit. Dar posibilitatea ca cineva să sufere pe viitor devine tot mai mare…

  parc 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.