Paralizată de beată! Record regional la alcoolemie pentru o șoferiță cu Mercedes

  Știri Arad – Comunicat. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din data de 24.04.2017, au dispus trimiterea în judecată – în stare de libertate – a inculpatei URSU SIMONA IOANA sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în formă continuată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 05.09.2016, în două rânduri, inculpata URSU SIMONA IOANA a fost depistată conducând autoturismul marca Mercedes, pe DN 79, pe str.Înfrăţirii din or.Chişineu-Criş, jud.Arad, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2.35 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru prima probă (ora 17.05) şi 2.15 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 18.05).

  Două ore mai târziu, tot în data de 05.09.2016, inculpata URSU SIMONA IOANA a fost depistată conducând din nou autoturismul marca Mercedes, pe aceeaşi stradă, după ce  fusese încunoştinţată în scris, pe bază de proces-verbal, încheiat la data de 05.09.2016, orele 18.14 că, începând de la acea dată şi oră, nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

  Însoţită din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice, s-a stabilit că femeia avea din nou alcool în sânge, mai exact 2.35 gr.alcool/1.000 ml. pentru prima probă (ora 20.05) şi 2.00 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 21.05).

  Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Fotografia articolului are caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.