luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Breaking NewsPanică și flăcări de câțiva metri în zona Gării din Arad (Foto-Video)

  de Andrei Fuliaș | 31 ianuarie 2018, 11:00 PM | Știri Arad

  0

  Câțiva locuitori din zona Gării din municipiul Arad au intrat în panică miercuri seara, în jurul orei 22:30, atunci când au văzut cum flăcări de câțiva metri ardeau în zona ghenei de gunoi amplasată în spatele clădirii cunoscută de arădeni drept „Casa Albă”.

  Focul, cel mai probabil pus de către niște oameni ai străzii, a izbucnit inițial la containerul de culoare albastră, destinat colectării deșeurilor din carton și hârtie. În doar câteva minute, focul s-a extins și la containerul de culoare galbenă, destinat colectării deșeurilor din plastic și metal.

  Câțiva locuitori din zonă au sunat de urgență la 112 pentru anunța pompierii în legătură cu incendiul, flăcările riscând să se propage rapid și la autoturismele parcate în zona respectivă.

  Între timp, paznicul unei companii din zonă a ajuns la fața locului cu două extinctoare și a încercat să stingă el flăcările, dar focul ardea atât de tare încât omul nu a reușit să-l stingă.

  Aproape în același timp, în doar câteva minute de la izbucnirea focului, la fața locului au ajuns un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, cu o autospecială de stingere cu apă, dar și un echipaj de pompieri de la fabrica de vagoane. Pompierii au reușit să stingă flăcările în doar câteva minute și să prevină un eventual incendiu la autoturismele parcate în acea zonă.

  La fața locului au sosit și polițiștii, care fac cercetări cu privire la modul în care a pornit acest incendiu.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.