miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Panică în Vlaicu: două ambulanțe și descarcerarea au intervenit pentru a salva o bătrână intoxicată cu fumul propriei mâncări (GALERIE)

  de Lucian Valeriu | 20 septembrie 2014, 6:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Panică pe Aleea Saturn, din Cartierul „Aurel Vlaicu”, unde nu mai puțin de 3 mașini – două de la Serviciul de Ambulanță și o Descarcerare a Pompierilor – au intervenit în jurul orei 18.00 pentru a salva o bătrână din bucătăria căreia ieșeau fuioare de fum. Locatarii de la Blocul A 12 au sunat la 112 reclamând ceea ce credeau a fi un incendiu puternic – așa explicându-se prezența masivă a pompierilor și polițiștilor, alertați și ei.
  În fapt, locatara septuagenară a unui apartament situat la etajul 1 al scării H, rămasă singură acasă și cu mâncarea pe foc, a uitat de aceasta și a adormit cu aragazul aprins, suferind o intoxicație cu fum care îi putea fi fatală dacă echipajul Ambulanței nu intervenea la timp. Membrii acesteia au resuscitat-o chiar pe palierul blocului și au dus-o la Unitatea dfe Primire Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații suplimentare. Femeia părea semiconștientă, dar stabilă fizic pe targa salvării…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.