Panică în Vlaicu: două ambulanțe și descarcerarea au intervenit pentru a salva o bătrână intoxicată cu fumul propriei mâncări (GALERIE)

  de Lucian Valeriu | 20 septembrie 2014, 6:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Panică pe Aleea Saturn, din Cartierul „Aurel Vlaicu”, unde nu mai puțin de 3 mașini – două de la Serviciul de Ambulanță și o Descarcerare a Pompierilor – au intervenit în jurul orei 18.00 pentru a salva o bătrână din bucătăria căreia ieșeau fuioare de fum. Locatarii de la Blocul A 12 au sunat la 112 reclamând ceea ce credeau a fi un incendiu puternic – așa explicându-se prezența masivă a pompierilor și polițiștilor, alertați și ei.
  În fapt, locatara septuagenară a unui apartament situat la etajul 1 al scării H, rămasă singură acasă și cu mâncarea pe foc, a uitat de aceasta și a adormit cu aragazul aprins, suferind o intoxicație cu fum care îi putea fi fatală dacă echipajul Ambulanței nu intervenea la timp. Membrii acesteia au resuscitat-o chiar pe palierul blocului și au dus-o la Unitatea dfe Primire Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații suplimentare. Femeia părea semiconștientă, dar stabilă fizic pe targa salvării…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.