Panică în Gara din Aradul Nou. Cod Roșu cu 20 de victime (FOTO-VIDEO)

  de Luci Precup | 27 octombrie 2016, 11:07 AM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Arădenii care locuiesc în zona Gării Aradul Nou s-au panicat în această dimineață când au văzut că zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și medici de la Serviciul de Ambulanță și SMURD au intrat în alertă în acea zonă. Unii dintre locuitorii din zona respectivă ne-au și contactat pentru a ne anunța despre eveniment.

  Vorbim despre un Cod Roșu de incendiu într-unul din vagoanele unui tren și de un număr de două zeci de victime. Autoritățile au instalat mai multe corturi în zonă, construindu-și o tabără pentru situații de urgență.

  Din fericire este vorba despre un exercițiu comun al Serviciului de Ambulanță, SMURD, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (pompieri și pompieri voluntari).

  Exercițiul presupune un incediu izbucnit într-unul din vagoanele unui tren, incendiu în urma căruia ar fi existat un număr de 20 de victime.

   

  gara-aradul-nou-exercitiu-1 gara-aradul-nou-exercitiu-2 gara-aradul-nou-exercitiu-3 gara-aradul-nou-exercitiu-4 gara-aradul-nou-exercitiu-5 gara-aradul-nou-exercitiu-6 gara-aradul-nou-exercitiu-7 gara-aradul-nou-exercitiu-8 gara-aradul-nou-exercitiu-9 gara-aradul-nou-exercitiu-10 gara-aradul-nou-exercitiu-11 gara-aradul-nou-exercitiu-12 gara-aradul-nou-exercitiu-13 gara-aradul-nou-exercitiu-14 gara-aradul-nou-exercitiu-15 gara-aradul-nou-exercitiu-16 gara-aradul-nou-exercitiu-17 gara-aradul-nou-exercitiu-18 gara-aradul-nou-exercitiu-19 gara-aradul-nou-exercitiu-20 gara-aradul-nou-exercitiu-21 gara-aradul-nou-exercitiu-22 gara-aradul-nou-exercitiu-23

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Sper sa nu depindem niciodata de pregatirea celor din poze pentru ca ce fac ei aici este doar sa fie bifat pe hartie.
    Nu am nimic cu SMURD-ul sau cu Pompierii insa nu sunt lucrurile asa roz cum le crede lumea. Am vazut cu ochii mei o interventie a unui echipaj de ambulanta SMURD si am ramas cu semne serioase de intrebare.
    Parerea mea e ca in cazuri grave nu stiu si nu au ce sa iti faca.

    --1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.