luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single „Hallelujah”

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 7:38 PM | Muzică

  0

  Piesa va fi inclusă pe cel de-al 5-lea album al formației, aflat încă în lucru, potrivit infomusic.ro.

  La 2 ani de la apariția albumului ”Too Weird to Live, Too Rare to Die!”, Panic! At The Disco revine cu videoclipul primului single de pe cel de-al 5-lea material de studio. Noua melodie a grupului se numește ”Hallelujah” și a fost lansată pe 20 aprilie. Piesa a urcat până locul 40 în topul US Billboard Hot 100 și până pe poziția a 3-a în clasamentul US Hot Rock Songs, înregistrând vânzări de 71.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare.

  Întrebat ce semnificație au versurile noului single, solistul Brendon Urie a mărturisit că religia a avut un rol important în familia sa.

  „Am crescut într-o familie religioasă și pot spune că asta a avut o mare influență asupra vieții mele, deși nu pot spune că ader la vreo religie anume. Din punctul meu de vedere, spiritualitatea se referă la capacitatea de a-ți recunoaște păcatele, așa cum sunt ele numite, și de a-ți asuma răspunderea pentru faptele tale și pentru lucrurile care te fac să te simți vinovat. Cam asta ar fi tematica piesei.”

  Panic! At The Disco lucrează momentan la un nou album, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit. Discul este așteptat pe piață anul acesta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.