Până și șunca de gâscă i-a furat-o!

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 12:02 PM | Şepreuş | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii de la Postul de Poliţie Sepreuş au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras din două locuinţe din aceeaşi localitate.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 15 octombrie – 23 noiembrie, bărbatul a pătruns şi a furat din locuinţa unui consătean, un card bancar, suma de 200 lei si 5 kg şunca de gasca. Pe urmă, în perioada 20 și 25 noiembrie, a furat dintr-o altă locuinţă din Şepreuş, opt cutii de parchet laminat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.