Palatul Cultural s-a umplut de… goldișeni. Cu drag au colindat Crăciunul (Foto)

  de - | 14 decembrie 2018, 10:07 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Miercuri, 12 decembrie 2018, la Palatul Cultural din Arad, a avut loc serbarea „Cu drag colindăm Crăciunul”, organizată de Colegiul Național Vasile Goldiș.Cadrele didactice coordonatoare, elevii și părinții, s- au bucurat de o atmosferă de sărbătoare.

  Corul școlii,coordonat de prof.Cristina Lazăr a încântat auditoriul. Spectacolul a mai cuprins scenete coordonate de înv. Viorel Dolha și înv. Andreea Câlbu, recitaluri ale elevilor soliști, un moment poetic susținut de elevul Marius Boboc, secvențe de dansuri populare și de gimnastică ritmică. Un moment inedit a fost reprezentat de corul reunit al profesorilor și elevilor dirijat de prof. Cristina Lazăr.

  Prezentat de elevii Tania Ciuleac și Andrei Stana din cls 12 D, spectacolul goldișenilor s-a bucurat de numeroase aplauze creând o atmosferă în care s-a simțit pe deplin spiritul Crăciunului.

  Fotografiile au fost realizate de elevul Mario Sabău din clasa a 9-a B.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.