miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Palatul Copiilor a dat start înscrierilor în anul școlar 2023 – 2024

  de Special Arad | 16 mai 2023, 11:34 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Preșcolarii și elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal pot alege una sau mai multe activitati instructiv-educative din oferta educațională a celor peste 30 de cercuri existente la Palatul Copiilor.

  Palatul Copiilor oferă la Arad cercuri artistice precum desen / pictură, artă decorativă, pictură pe sticlă, ceramică, canto, muzică vocal-instrumentală (formație, pian sau taraf), cercuri cultural-istorice de cultură și civilizație românească, de cultură și civilizație engleză, de cultură și civilizație germană, de cultură și civilizație spaniolă, teatru, teatru de păpuși, educație pentru cetățenie democratică, presă / radio-TV, cercuri sportive precum dans sportiv, dans modern, dans popular, gimnastică aerobică, șah, karate, judo, tenis de masă, cercuri tehnico-aplicative precum informatică / multimedia, jocuri logice, aeromodele, karting și orientare turistică / „Prietenii pompierilor”.

  Palatul Copiilor este prezent și la Pecica, prin Clubul Copiilor, unde oferă cercuri de muzică vocal-instrumentală, cultură și civilizație engleză, geologie, gimnastică aerobică, dans modern, desen și informatică, precum și la Sântana, unde oferă cercuri de cultură și civilizație românească și engleză, dans popular, dans modern și judo.

  Detalii despre cercuri, precum și informații despre activități se găsesc pe  palatulcopiilorarad.ro și menestrel.ro.

  Documente necesare la înscriere:

  •  cerere de înscriere completată de către părinte/reprezentant legal/tutore

  •  copia certificatului de naștere

  Posibilități de înscriere:

  •  la secretariatul unității (B-dul Revoluției, nr. 69, tel. 0257/255508, între orele 9.00 – 16.00);

  •  prin intermediul profesorului coordonator al cercului

  •  la adresa de e-mail: [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.