Pădurea de la Bocsig, față în față cu fostul pădurar și actual deputat Tripa (PSD), dar și cu autoritățile statului

  de Marius Man | 19 februarie 2018, 12:22 PM | Culise | Topic special

  1

  Spun sursele noastre că e cam bai în zona Bocsigului, mai precis în zona unde se află (sau se afla) Pădurea de la Bocsig, acolo unde, până în 2016, până să ajungă deputat, „păstorea” pădurarul (silvicultorul în curiculum vitae) Florin Tripa.

  Și, cică, baiul ar veni din următoarea chestiune foarte importantă, dar până la proba contrarie, doar posibilă: în locul a mulți (mulți nu glumă!) arbori, de dimensiuni considerabile, nu au mai rămas decât cioatele.

  Cum spuneam, noi nu băgăm mâna-n foc pentru că nu am reușit să facem o filmare cu drona în zonă. Însă, și e un mare însă aici, se pare că acest lucru s-au decis să îl facă niște autorități ale statului, care sunt „demne de toată încrederea” și care, în aceste zile, „studiază” la fața locului aceste aspecte semnalate de cetățeni nemulțumiți.

  Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm concluziile… dacă cumva o să apară vreodată, pentru că totul pare învăluit în mister. Dar nu e prima oară când codrul este atât de întunecat încât razele soarelui nu pot pătrunde…

   

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.