sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ozil și Kolasinac, fotbaliști la Arsenal, au fost atacați de doi motocicliști înarmați pe o stradă din Londra! Fundașul din Bosnia s-a luptat cu cei doi tâlhari

  de - | 26 iulie 2019, 9:01 AM | Sport

  0

  Mesut Ozil (30 de ani) și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați pe o stradă din Nordul Londrei. Hoții, având asupra lor arme albe, au fost puși pe fugă de fundașul bosniac.

  Ozil și Kolasinac au fost abordați de doi indivizi înarmați. Cei doi au descălecat de pe motociclete și s-au îndreptat către Ozil. Neamțul a lăsat mașina deschisă și a fugit către cel mai apropiat restaurant, moment în care a intervenit Kolasinac, scrie gsp.ro.

  Imaginile suprinse de camere arată cum fundașul lui Arsenal îl lovește cu pumnul pe unul dintre hoți. Rămas unu la unu cu celălalt motociclist, Kolasinac îi aplică o „directă” de stânga.

  „A fost o nebunie totală! Extrem de ciudat. Ozil părea absolut terifiat. Alerga pentru a-și salva viața. Chiar cred că despre asta era vorba. L-am văzut cum a dispărut în restaurant cu răufăcătorii pe urmele lui” (Unul dintre martorii oculari)

  SURSA: gsp.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.