duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ovidiu Hațegan a arbitrat primul meci după infarctul suferit în luna ianuarie a anului trecut

  de Lucian Dănilă | 20 aprilie 2023, 5:31 PM | Sport

  0

  Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan, în vârstă de 42 de ani, a revenit pe teren la un an și trei luni distanță de la infarctul pe care l-a suferit la data de 28 ianuarie 2022. El a arbitrat în această dimineață un meci al echipei UTA contra juniorilor din academia clubului.

  Hațegan a fost invitat la meciul-școală dintre echipa de seniori și cea U18 a lui UTA, iar anunțul a fost făcut chiar de către oficialii clubului pe social media.

  Echipa de seniori a disputat astăzi un joc școală cu echipa U18 a clubului. Partidă a fost oficiată de Ovidiu Hațegan, revenit pe gazon după o lungă perioadă.

  Îi mulțumim că a răspuns pozitiv invitației noastre și ne bucurăm să-l revedem făcând ceea ce iubește”, este anunțul celor de la clubul UTA.

  A fost un joc școală astăzi, în familie, cu juniorii din academie în care am avut niște obiective pe care în mare parte le-am atins. Mă bucur și pentru Ovidiu Hațegan care și-a făcut un prim antrenament în calitate de arbitru. Mă bucur că l-am revăzut în iarbă pentru că e clar că nu e ușor să treci peste o astfel de problemă. A fost o adevărată plăcere să-l revedem acolo”, a comentat și antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint.

  Hațegan a dat, în ianuarie, primele teste fizice, dar nu a forțat revenirea pe teren că mai așteaptă să facă o serie de analize care să-i certifice faptul că este din nou apt pentru meciuri oficiale. Momentan, Hațegan este implicat la partidele din campionatul României ca arbitru în camera VAR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.