Astăzi se colectează deșeurile electronice și electrocasnice. Atenție, vor fi și premii!

  de Special Arad | 12 April 2014, 1:28 PM | Administraţie

  0

  Primăria Municipiului Arad și Asociația RoRec au pus la cale pentru ziua de sâmbătă – 12 aprilie – o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. Acțiunea face parte din campania „Locul deșeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”.

  Astfel, sâmătă, între orele 10:00 – 17:00, arădenii vor putea scăpa de deșeurile electrice și electrocasnice în următoarele locații:

  Zona Alfa – în spatele magazinului Carrefour, lângă biserică;

  Zona Micălaca – str. Abrud, în spatele blocului 129 C, în spatele Pieței Miorița;

  Zona Gării – Terenul de lângă Grădinița PP 15, de pe str. Avrig;

  Zona Vlaicu – Piața Agroalimentară „Fortuna”, lângă hală;

  Zona Grădiște – în fața Șc. Gen. Aron Cotruș, aleea Romanței și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor;

  Zona Aradul Nou – Calea Timișorii nr. 39, în fața Centrului de zi pentru vârstnici.

  Posesorii de echipamente grele sau voluminoase, pot beneficia de serviciul gratuit de colectare de la domiciliu programându-se la numărul de telefon 0751.302.123 sau 0800.444.800 (număr gratuit din orice rețea).

  Premii pentru deșeuri

  În cadrul campaniei va avea loc și o tombolă cu premii pentru orice aparat electric predat. Astfel, fiecare persoană care participă la campanie prin reciclarea deșeurilor din casă poate câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre următoarele premii:

  – Mașină de găurit (x4)

  – Mixer (x4)

  – Cafetiere (x4)

  – Fier de călcat (x4)

  – Polizor unghiular (x4)

  – Frigider (x1)

  Extragerile vor avea loc pe 14 aprilie, ora 12:00, la primărie, iar lista câștigătorilor va fi publicată pe 15 aprilie pe site-ul www.rorec.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.