Organizatorii au stabilit o dată pentru Untold 2021

  de Special Arad | 26 noiembrie 2020, 12:47 PM | Music | Naţional

  0

  Organizatorii festivalului Untold nu s-au lăsat intimidați de faptul că au fost nevoiți să anuleze ediția de anul acesta și privesc optimiști spre viitor. Ba chiar mai mult, au și anunțat data oficială în care ar urma să se organizeze ediția din 2021: 5-8 august.

  „Nu am încetat nici un moment să fim optimiști. Am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare. Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor privind disponibilitatea unui vaccin și dezvoltarea de teste rapide, care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, ne dau toate motivele să credem că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold, pentru stiridetimisoara.ro.

  Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat deja biletele și abonamentele în varianta Anytime Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediții Untold.

  sursa: stiridetimisoara.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.