Ore întregi fără tramvaie, în Arad! CTP a redus drastic programul de circulație!

  de Dan Lazăr | 25 martie 2020, 4:35 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  S-a redus drastic numărul de curse pe care îl parcurg tramvaiele în municipiul Arad. Astfel, Compania de Transport Public Arad aduce la cunoștința publicului călător faptul că programele de circulație pentru tramvaie și autobuze au fost actualizate și au intrat în vigoare începând cu data de 25.03.2020, putând fi consultate pe site-ul companiei: ctparad.ro.

  Un punct comun în graficul de circulație al tramvaielor în municipiu: între orele 9.30 și 12.30 nu se află niciun vagon pe linie! De asemenea, după ora 17.00, va circula un singur tramvai pe oră.

  Și în programul autobuzelor au apărut modificări importante, care pot fi consultate tot pe site-ul CTP-ului.

  În plus, sâmbăta și duminica nu va circula niciun mijloc de transport în comun în Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sunt masuri fara nici un sens.Cu ,potopul’ de idei asemanatoare,practic se camufleaza lipsa unei strategii de rezolvare a problemei.Zilnic apar tot felul idei noi,dar rezultatele(mai concret lipsa acestora) vorbesc de la sine.Mastile,antisepticele,spalatul pe maini,sunt bune la ceva dar NU aceste masuri vor rezolva problema.Deschideti “la maximum” robinetul de bani pentru cercetarea biologica.Avem nevoie de tratamente,chiar daca sunt inca experimentale sí pot avea unele efecte secundare,preferam riscul unui rau mai mic decat sa asteptam inca un an,perioada in care vor ,crapa’ multi fara sa fi incercat macar un tratament.Are sí disciplina niste limite.Sau aveti pretentia sa ne asteptam sfarsitul frumos incolonati?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.