Ordin de protecție, după ce un bărbat și-a bătut fiica

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 12:22 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii din Sântana au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Caporal Alexa, care, în ziua de 21 iunie. și-ar fi lovit cu pumnii fiica de 16 ani.

  În aceeași zi, un bărbat de 47 de ani, din Târnova, a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său la data de 20 iunie, intrând în imobilul de pe raza localității Drauț, unde domiciliază fosta sa soție.

  Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.