Orașul Pâncota are filială USR

  de - | 11 noiembrie 2018, 11:19 AM | Comunicate contra cost

  0

  Filiala județeană Arad a Uniunii Salvați România are o nouă organizație locală, în orașul Pâncota. Aceasta s-a format pe scheletul grupului de inițiativă condus de domnul Ovidiu Stanca, din localitatea Măderat.

  Alături de USR a venit o profesoară de fizică, un fermier, doi ingineri dar și simpli muncitori. Acești oameni minunați au constituit filiala USR Pâncota din dorința de a contribui la schimbarea mentalității din administrație. Cu toții își doresc ca banii comunității să fie cheltuiți cu grijă, pentru acele proiecte de care oamenii au nevoie cu adevărat.

  La Pâncota s-a deplasat o delegație a USR Arad din care au făcut parte președintele Vlad Botoș, deputatul Sergiu Vlad, vicepreședinții Ion Stan, Răzvan Anghel, președinta USR Ineu, Amalia Bunaciu și alți colegi din partid. Membrii noii organizații și-au ales organele de conducere și control, președinte fiind ales domnul Ovidiu Stanca.

  Ovidiu Stanca, președinte USR Pâncota: „Cu toții ne dorim să trăim ceva mai bine și cu toții știm că este datoria noastă să ne implicăm, să schimbăm felul în care lucrează administrația. Atunci când cetățeanul va fi pe primul loc, atunci când primarii vor fi în slujba oamenilor și nu invers, serviciile gestionate de cei pe care noi îi plătim vor crește calitativ.

  Pentru a ajunge acolo este nevoie să vină alături de noi cât mai mulți cetățeni, care pe de o parte să ofere un model, iar pe de altă parte să pretindă celor care conduc o localitate să fie eficienți, cinstiți și transparenți. La Pâncota, vom face eforturi pentru a promova proiecte, soluții, pentru a arăta că se poate face altfel de politică. Pas cu pas, administrația trebuie întoarsă cu fața spre oameni și acesta este scopul nostru”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.