sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Oradea, sub asediu! UTA, probleme mari de lot înainte de confruntarea cu Rapid

  de Lucian Dănilă | 19 octombrie 2023, 3:46 PM | Sport

  0

  Oradea va fi mâine seară sub asediu. UTA și Rapid se întâlnesc pe arena „Iuliu Bodola” și biletele de la Tribuna 1 au fost vândute toate încă de ieri. Se anunță și un important contingent de rapidiști într-una dintre peluze, astfel că spectacolul din tribune pare deja asigurat. Rednic are mari probleme de lot înaintea jocului de mâine seară de la ora 21.

  UTA nu va putea conta pe doi dintre cei mai importanți jucători din actuala stagiune, Godberg Cooper și Andrej Fabry, ambii fiind suspendați. Cum meciul a fost programat vineri seara, la doar câteva ore după finalul jocurilor echipelor naționale, Ali Abeid s-a întors abia ieri, iar Rareș Pop acuză oboseala de la lotul Under 19 al României, echipă pentru care a fost decisiv la calificarea pentru Turneul de Elită. De la lotul Under 20 a revenit cu probleme Cristian Mihai. Mijlocașul Bătrânei Doamne a marcat un gol excepțional cu Anglia, dar apoi a acuzat probleme musculare și cel mai probabil nu se va putea conta pe el la meciul de mâine seară.

  Un alt caz îl constituie fundașul Ibrahima Conte, care are probleme legate de acte. Rămâne de văzut dacă Rednic se va baza mâine pe Kevin Luckassen sau Eric Omondi, jucători aduși în ultimele zece zile, ambii fiind atacanți. Noi anticipăm că Rednic va fi obligat să-l folosească măcar pe Luckassen în condițiile în care Vucenovic este în continuare accidentat.

  Și Rapidul are o mare problemă legată de postul de atacant. Albion Rrahmani s-a accidentat grav în partida pe care echipa sa națională, Kosovo, a câștigat-o contra Andorrei cu 3-0. În lipsa kosovarului, Bergodi se pare că are puține soluții pentru un „număr 9 autentic”, dar este posibil să debuteze Soni în tricoul vișiniu.

  Partida UTA – Rapid va începe la ora 21.00 și va fi televizată.

  Citește și:

  Meciul UTA – Rapid va fi proiectat pe platoul din fața arenei Francisc Neuman

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.