Opt zile libere de Crăciun și Revelion

  de O. Peniță | 5 octombrie 2014, 11:53 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Turism

  0

  Românii vor beneficia în perioada sărbătorilor de iarnă de opt zile libere, patru zile libere de Crăciun, respectiv patru zile de Revelion.
  Crăciunul va pica într-o zi de joi, iar vineri este zi de sărbătoare legală şi nelucrătoare, motiv pentru care românii vor beneficia de 4 zile libere.
  La fel se va întâmpla şi de Revelion când ziua de 1 ianuarie, care va fi tot într-o joi este liberă de la stat, iar ziua de vineri, 2 ianuarie a fost și ea declarată liberă, potrivit unei reglementări de anul acesta.
  Nu sunt singurele zile libere. Românii nu vor munci nici pe 30 noiembrie, când se sărbătorește Sfântul Apostol Andrei, și nici pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.