Nouă piloți arădeni au urcat pe podiumul etapei de la Secaș-Brazii a Campionatului Național de Endurocross

  de Dan Lazăr | 10 iunie 2021, 7:27 AM | Brazii | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat, recent, cea de a III-a etapă din Campionatul Național de Endurocross al României 2021. Concursul s-a desfășurat în Secaș Brazii din județul Arad. Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C.

  Cea de a III-a etapă națională a avut parte de o vreme excelentă și, așa cum ne-au obișnuit deja Lion Racing Team Sebis, de un traseu foarte bine marcat, notează FR de Motociclism. Au luat startul peste 70 de sportivi, Boțoacă Andrei (CSU Știința București) fiind cel mai bun motociclist al acestei etape naționale. Acesta a câștigat clasa PRO, urmat de Leric George (Hard Enduro Arad) și Drăgoi Alin Albert (CSM Flacăra Moreni).

  La clasa Moto Veterani s-a impus liderul clubului Master Bike Cluj, Stroișteanu Bart. Acesta a fost urmat de Roth Constantin (Black Ryders Sibiu) și coechipierul său Caraba Florin.

  La clasa Moto Hobby avem un câștigător italian, Andrea Di Martino reușește să se impună grație asumării unui risc, respectiv intrarea în ultima tură cu foarte puțină benzină. Pe locul doi încheie Cîrstea Florentin Ion (ACS Tourmont), iar pe trei, de la clubul Hard Enduro Arad, Hutopilă Cătălin.

  La clasa Fete au fost două concurente de la Top Cross TCS Otopeni, Grigoraș Maria a fost urmată de Radu Alexandra.

  La clasa Quad PRO s-a impus Bolos Otniel de la Quad Club Timișoara, acesta fiind urmat de Burjan Zoltan (Haita Deva) și de campionul național en-titre, Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), care a întâmpinat pe final probleme tehnice.

  La clasa profesioniștilor de la ATV a câștigat Bistrian Claudiu Cosmin, de la clubul ATH Racing Florești, urmat de Bercea Alin (Lion Racing Team) și coechipierul său Căpățână Olimpiu Ioan.

  Clasa ATV Veterani a fost adjudecată de Moldovan Ioan Alin (ATH Racing Florești). Locurile doi și trei merg la sportivii clubului Lion Racing Team Sebiș: Nagl Ioan și Oros Ioan.

  Clasa Quad C a avut următorul podium: Diaconescu Bogdan (CSM Flacăra Moreni), Stănilă Valentin (Lion Racing Team), și Cotut Raul (Quad Club Timișoara), iar Bragaru Alexandru (ATH Racing Florești) a fost primul de la clasa ATV – C, urmat de Măgurean George Rareș și Chis Ion Daniel de la clubul organizator, Lion Racing Team Sebiș.

  Următoarea etapă din Campionatul Național de Endurocross al României va avea loc pe data de 19 iunie, la Moreni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.