Opt flagrante în Arad la persoane care vindeau fake-uri

  de Special Arad | 19 May 2022, 9:33 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare Criminalității Economice au efetuat o acțiune pe linia drepturilor de proprietate intelectuală în municipiul Arad.
  În urma activităților desfășurate au fost constate în flagrant 8 infracțiuni pe linia drepturilor de
  proprietate intelectuală, respectiv punerea în circulație, fără drept, de produse identice sau similare cu o marcă înregistrată.
  De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv 168 bucăți/perechi de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, 10 bucăți detergent lichid și 97 de bucăți jucării purtătoare a însemnelor unor mărci înregistrate.
  În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice, în baza Legii nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.