sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Opt citate despre pisici de Ziua Internațională a Pisicii

  de Special Arad | 8 august 2014, 11:07 PM | Animal Special

  0

  Ziua Internațională a Pisicii (sau Ziua Mondială a Pisicii) este sărbătorită în fiecare an pe 8 august. O sărbătoare care a fost pusă la cale pentru prima dată în anul 2002 de către International Fund for Animal Welfare și care începe să se bucure de o oarecare notorietate. Potrivit datelor oficiale, pisicile sunt cel mai răspândit animal de companie din lume, scrie WebCultura.

  Iar acestea fiind spuse, vă invit să savurați opt citate. Despre pisici, firește. :)

  “O pisică are propria ei opinie despre ființele umane. Nu spune prea multe, dar îți poți da seama și singur că nu ai vrea să auzi tot adevărul” (Jerome K. Jerome)

  “Pisica: un leu pigmeu care iubește șoarecii, urăște câinii și patronează ființele umane.” (Oliver Herford)

  “După cum orice deținător de pisică știe, nimeni nu poate deține o pisică.” (Ellen Perry)

  “Pentru a face baie unei pisici este nevoie de forță brută, perseverență, putere de convingere… și o pisică. Ultimul ingredient este, de obicei, cel mai greu de obținut.” (Stephen Baker)

  “Un pisoi este atât de flexibil încât ai impresia că este dublu; partea din spate a corpului este echivalentă cu un alt pisoi, cu care partea din față se joacă. Pisica nu descoperă că are o coadă care îi aparține până când nu calci pe ea.” (Henry David Thoreau)

  “Un om trebuie să muncească toată viața pentru ca personalitatea sa să rămână în viață. Pentru pisici este mult mai ușor, tot ce trebuie să facă este să stropească puțin, iar prezența lor va rămâne acolo ani mulți de zile ploioase.” (Albert Einstein)

  “Dintre toate creaturile Domnului, există doar una care nu poate fi făcută sclava a biciului. Aceea este pisica. Dacă omul ar putea fi încrucișat cu o pisică, omul ar fi îmbunătățit, dar ar deteriora pisica.” (Mark Twain)

  “Pisicile sunt mai inteligente decât câinii. Nu poți să convingi opt pisici să tragă o sanie pe zăpadă.” (Jeff Valdez)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.