Se reiau proiecțiile de filme pentru copii în grădina de vară a cinematografului din Grădiște

  de Special Arad | 13 July 2021, 5:20 PM | Cultură

  0

  Proiecțiile de filme pentru copii vor fi reluate, în acest sfârșit de săptămână, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște, după o pauză de aproximativ un an, cauzată de pandemia de infecții cu virusul SARS-CoV2.

  Astfel, cei mici și cei mari sunt așteptați la proiecțiile filmelor „Regele Leu“, vineri, 16 iulie 2021, și „Pinocchio“, sâmbătă, 17 iulie 2021, anunță Centrul Municipal de Cultură.

  Ambele filme vor începe la ora 21:45 și vor fi precedate de câte o repriză de jocuri muzicale interactive, de la ora 21:30.

  Proiecțiile de filme în aer liber pentru copii sunt gratuite, însă accesul se face pe bază de rezervare la numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

  Participarea în grădina de vară va fi posibilă cu respectarea măsurilor de protecție și control a infecțiilor, propuse a se aplica pe toată perioada stării de alertă, conform anexei la HNCSU nr 44/7 iulie 2021.

  În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.