vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Opt cetățeni iranieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră la Curtici

  de Special Arad | 25 decembrie 2018, 11:46 AM | Curtici | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au descoperit opt persoane, cetățeni iranieni, care au încecat să iasă ilegal din România folosindu-se de documente de călătorie false.

  În data de 24.12.2018, în jurul orei 03.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, cu ocazia efectuarii formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, asupra pasagerilor unui tren internațional, care circula pe ruta Bucureşti – Viena, opt persoane s-au legitimat cu documente de călătorie slovace, slovene și luxemburgheze.

  Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

  Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că grupul era format din opt cetățeni iranieni, două femei în vârstă de 24, respectiv 39 de ani și șase bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 53 de ani.

  Cu privire la cele constatate, cei în cauză au declarat că au obţinut documentele de la persoane necunoscute și că au procedat în acest fel deoarece voiau să ajungă în vestul Europei.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la cele opt persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.