Opriți blatul PNL-PSD care ține închisă România! (P)

  de - | 23 noiembrie 2020, 9:27 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Guvernul PNL a putut să închidă România, să ia decizii proaste în criză pentru că cea mai mare parte din opoziţie nu şi-a făcut treaba. În acest moment, românii sunt prizonieri ai unui mare blat politic între PNL şi PSD, o strategie care are un singur câştigător: Klaus Iohannis!

  Există o alternativă, pe care oamenii o cunosc. PRO România şi Victor Ponta au refuzat acest blat, au continuat să ceară o guvernare competentă care să ne scoată din criză, cu măsuri foarte concrete care pot fi aplicate imediat. Alegatorii  de centru-stânga, cei nemulţumiţi de PNL şi de blatul PSD cu guvernarea au cu cine să voteze. Vă îndemnăm să ieşiţi la alegeri şi să votaţi PENTRU România, pentru Victor Ponta Prim Ministru şi pentru scoaterea României din criză, ca şi în 2012. Cei care votează contra vor alege probabil USR, dar cei care vor să voteze pentru români, pentru siguranţă, pentru venituri asigurate în criză, pentru deschiderea şcolilor, pentru testare gratuită, au alternativa: Victor Ponta şi PRO România! Vă aşteptăm la vot în 6 decembrie!

  Articol realizat de PRO România – FILIALA ARAD, Cod mandatar 11200008

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.