duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pentru că filma pe stradă, un copil de 9 ani din Petroșani a fost lovit cu o scândură în cap. Agresorul l-a lovit și pe tatăl acestuia

  de - | 29 aprilie 2023, 10:33 AM | Naţional

  0

  Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat din Petroşani, joi, în jurul orei 13:00, despre faptul că fiul său, în vârstă de 9 ani, a fost agresat fizic. „Poliţiştii Biroului Ordine Publică Petroşani care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în timp ce minorul, împreună cu părinţii săi, se deplasa pe strada Dacia, din Petroşani, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 37 de ani, din Petroşani, pe motivul că minorul îl filmează cu telefonul mobil, minorul a fost lovit de bărbat cu o scândură în zona capului, după care bărbatul de 37 de ani i-ar fi agrest fizic şi pe părinţii minorului”, a transmis IPJ Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

  Citeste mai mult pe:pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.