miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O seară de operetă, cu „Văduva veselă” de Franz Lehár, în Parcul Reconcilierii

  de Special Arad | 29 august 2023, 9:12 PM | Cultură

  0

  Filarmonica Arad invită melomanii arădeni duminică, 3 septembrie, de la ora 19, în Parcul Reconcilierii, la o seară de operetă: „Văduva veselă” de Franz Lehár.

  „V-am surprins? Așa ne-am imaginat și noi! Pentru că nu am putut să stăm departe de succesul acestei partituri geniale, de verva ei comică, de familiaritatea ei, care se revarsă în fiecare centimetru de partitură, prin vals, mazurcă sau cancan”, transmite într-un comunicat Laurențiu Muntean, managerul Filarmonicii Arad.

  Inspirată din tradiția vodevilului parizian, plină de picanterii și melodii cu alură de șlagăre, cu personaje și roluri simpatice, povești de dragoste și predictibilul Happy End, „Văduva veselă” ne va fi alături în acest an, la cel mai așteptat eveniment al începutului de toamnă, tradiționalul spectacol Open Air din Parcul Reconcilierii.

  Orchestra simfonică, corul academic, dirijorii Hermann Szabolcs și Robert Daniel Rădoiaș, împreună cu soliștii Operei Naționale Române din Timișoara – Narcisa Brumar (Hanna Glavari), Bogdan Zahariea (Danilo), Cristina Vlaicu (Valencienne), Cristian Bălășescu (Camille de Rosillon), Octavian Vlaicu (Mirko Zeta), Mircea Dan Petcu (Vicontele Cascada), Dan Patacă (Raoul de St. Brioche), Mugurel Chirilă (Bogdanovici), Diana Chirilă (Silviana), Ciprian Roman (Kromov), Alina Pindici (Olga), Marius Zaharia (Pritschitsch), Diana Matei (Prascovia), Leonard Ivan (Niegus) vă așteaptă, așadar, la tradiționala întâlnire din prima duminică a lunii septembrie!

  Intrarea va fi liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.