Operatorul depozitului de deșeuri nepericuloase face precizări legate de incendiu

  de Special Arad | 17 August 2018, 1:18 PM | Știri Arad

  2

  (foto: ISU Arad)

  Comunicat. Prin prezenta, vă informăm că în data de 17.08.2018, în jurul orei 04:30 a fost semnalat un incendiu în zona activă a depozitului conform de deșeuri nepericuloase, operat de către SC FCC Environment România SRL. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de intervenție din partea ISU Arad.

  Incendiul a fost localizat și este în faza de stingere cu apă, acționând în acest sens 2 autospeciale ale ISU Arad, precum și echipa de intervenție a SC FCC Environment România SRL. Suplimentar este în pregătire acoperirea zonei focarului cu pământ, existând în acest sens rezerve de pământ și utilaje de încărcare, transport și tasare, precum și resursele umane necesare. La ora 07.30 s-a început transportul de pământ pe zona afectată de incendiu folosind utilaje de mare capacitate. Urmare a acestei acțiuni emisiile de fum au fost diminuate semnificativ. 

  Suprafața incendiului este estimată la 1200mp și este situată în zona activă depozitului, mai exact în sectorul 11 al acestuia.

  Factor de mediu afectat: aerul, datorită emisiilor de fum

  În vederea  asigurării accesului operatorilor de salubrizare în depozit și a evitării întreruperii activității de depozitare a deșeurilor, s-a amenajat o zonă de stocare intermediară pentru transferul deșeurilor la depozitarea finală.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ASA avea contract de consultanta juridica cu Interlegal, OmniBusAptaLex sau firmele conexe, altele, ale lor sau ale angajatilor! In spate sforarul principal era fostul director de la Arbema, ce tocmai arase cu austriecii fabrica de bere… Faceau consultanta si pe firmele angajatilor…. fiecare avea cel putin una… Conturile bancare erau in siguranta la Tiriac la Unicredit!

   Mai aveau concesiuni pe balastiere amplasate in albia Muresului, interzis expres de Legea apelor!

   O firma de consultanta juridica ce lucra ca la carte! Partai!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.