miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Omorât de primar! Mihai Mațota a murit la 24 de ani călcat de tractor

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 2:42 PM | Naţional

  0

  Mihai Maţota, un tânăr de 24 de ani din Turnu Măgurele, a fost omorât de tractorul condus de primarul din comuna Dracea. Primarul din judeţul  Teleorman, Costică Doncea, susţine public faptul că a fost un accident de muncă, dar în privat recunoaşte că a omorât un om.

  Edilul Mihai Doncea zice că nu a dat nicio declarație la Poliție sau Parchet pentru moartea tânărului Mihai Mațotă. Public spune că a fost accident de muncă, în privat recunoaște: „Am omorât un om”, scrie Evenimentul Zilei.

  N-a apucat să se bucure prea mult de viaţă, să simtă aerul tinereţii, să se căsătorească cu fata pe care o iubea de cinci ani. Mihai Maţotă, din Turnu Măgurele (Teleorman) a fost omorât de tractorul din fotografia de mai sus condus de primarul din comuna Dracea. S-a întâmplat pe 2 septembrie a.c.. În acea zi, Mihai (Mitză, cum îi spuneau prietenii) s-a trezit, şi-a făcut cafeaua şi a plecat la muncă. Nimic şi nimeni nu avea să prevestească că moartea avea să vină „călare” pe un „mastodont” cu patru roţi. Era un băiat muncitor, se ocupa cu recondiţionarea utilajelor agricole. După ora 12.00, tânărul a ajuns acasă, la Georgiana, iubita lui.

  Miță a luat prânzul, apoi s-a întors la muncă, unde Costică Doncea, primarul din comuna Dracea, își făcuse apariția cu un tractor, deși nu avea permis. Venise de la o distanţă de 20 de kilometri să cumpere un dezmiriştitor, un utilaj agricol (foto). S-a întâmplat apoi tragedia. Mihai şi un coleg, aflaţi în spatele tractorului, făceau cablarea între cele două maşinării, când edilul a dat cu spatele. Roata l-a prins pe Mitză și l-a strivit. A murit pe loc.

  Cazul tânărului este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. ITM Teleorman a intrat pe fir şi face, de asemenea, investigaţii, se precizează pe evz.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.