joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Omondi e titular împotriva lui Poli Iași! Freitas și Rareș Pop au rămas pe bancă

  de Lucian Dănilă | 8 decembrie 2023, 5:50 PM | Sport

  2

  Eric Omondi a fost titularizat de Mircea Rednic în această seară în meciul cu Poli Iași, meci care va începe la ora 19:00. Kenyanul vine după două partide foarte bune cu CFR Cluj și Hermannstadt și va juca în banda stângă a Bătrânei Doamne.

  După evoluția din meciul cu Hermannstadt, Rednic merge în continuare pe mâna lui Cătălin Carp în centrul liniei mediane, alături de Cristian Mihai. Micovschi va începe în banda dreaptă, iar în spatele lui Luckassen a fost ales Fabry, deși Rareș Pop a jucat foarte bine cu sibienii.

  În poartă e tot Iacob, revenit ca titular după ce Kucher a apărat în Cupa României, iar linia defensivă este deja una tot mai des folosită, Abeid – Benga – Conte – Căpușă. Astfel, vedem că antrenorul Bătrânei Doamne nu a ales să joace cu trei fundași centrali, formulă luată în calcul după jocul cu CFR, dar și după cel cu Voluntari din această săptămână.

  Formații oficiale:

  Poli Iași: S. Lung – Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas – Jatoba, Marchioni, Al. Roman – Gheorghiță, Harrison, L. Phelipe.

  Pe bancă: Ailenei – D. Farcaș, Hrib, S. Buș, Itu, R. Ion, R. Tincu, An. Ciobanu, Stefanovici.

  Antrenor: Leo Grozavu

  UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Conte, Benga, Abeid – Carp, C. Mihai – Micovschi, Fabry, Omondi – Luckassen.

  Pe bancă: Kucher – Stolnik, Rodrigues, Freitas, Stanciu, Pop, Cooper, Marku, Ofosu.

  Antrenor: Mircea Rednic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Hai UTA!
   Se cenzureaza, in continuare, la greu, pe sportarad. La 34 de ani de la Revoluție, e penibil. Dar cum jucăria cuiva este UTA, așa și sportarad e jucăria lu’ nenea din Beliu, care, daca nu venea revoluția, acum creștea 2 bivoli și o doua capre. Dar a venit revoluția, am îmbrățișat democrația, iar el cenzureaza. Cat despre empatie, ce sa mai zic?

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Rednic se ambiţipnează să îl folosească pe Rareş Pop doar câte 10 minute, deşi când este el pe teren jocul în atac se animă şi apar fazele de gol! Asta e! Scăpăm noi de Rednic la un moment dat! Dar talentatul Rareş sigur va face carieră în fotbal, aşa cum o face şi la şcoală!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.