„Olteanul universal”, Tudor Gheorghe, ne va demonstra și la Arad că „Tot ce-i românesc nu piere!”

  de Special Arad | 5 noiembrie 2018, 11:40 AM | Cultură

  0

  În anul Centenarului, maestrul Tudor Gheorghe ne propune un spectacol inedit, într-o formulă unică. Turneul național „Tot ce-i românesc nu piere!” va ajunge la Arad miercuri seara, 7 noiembrie, în sala Palatului Cultural, cu începere de la ora 19. Veti regăsi după 30 de ani melodiile „Acolo este țara mea”, „Muică, toți suntem un neam” și multe alte surprize așa cum ne-a obișnuit „olteanul universal”.

  Acompaniamentul asigurat de orchestra Concertino din Chișinău în componența complexă, alături de corul bărbătesc Concertino, vor întregi atmosfera. Totul, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

  Biletele se găsesc la casieria Filarmonicii sau a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.