Olimpiada baschetului liceal: „Peda” și „Moise”, campioane județene

  de Dan Lazăr | 25 februarie 2020, 7:35 AM | Sport

  0

  Sala LPS a fost, recent, gazda fazei finale a etapei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet, ciclul liceal. Competiția feminină a fost câștigată de Col. Naț. „D. Țichindeal” („Peda” – prof. Adrian Mazilu și Gabriel Iazbinscky), în timp ce în întrecerea liceenilor s-a impus Col. Naț. „Moise Nicoară” (prof. Marius Cirin și Francisc Schimth).

  Cele două echipe au oferit și MVP-urile competiției, comisia de organizare condusă de prof. George Mandache (LPS Arad – FR de Baschet) oprindu-se asupra Antoniei Broșovszky și Eduard Pop.

  La etapa zonală, cele două echipe vor înfrunta reprezentantele județelor: Alba, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți. „Zona” fetelor va avea loc la Arad, în sala CN „Pedagogic”, în 13-14 martie, iar cea a băieților la Timișoara, în perioada 27-28 februarie.

  Rezultate:

  Semifinale
  FEMININ
  LPS Arad vs. Lic. Teoretic „J. G. Tajovsky” Nădlac 58-10
  Col. Naț. „D. Țichindeal” Pedagogic vs. Lic. Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu-Criș 42-11
  MASCULIN
  „Peda” vs. CN „Moise Nicoară” 33-41
  LPS Arad vs. CN „E. Ghiba-Birta” 33-39

  Finale
  LOCURILE III-IV
  Feminin: Nădlac vs. Ch. Criș 40-8
  Masculin: LPS vs. „Peda” 61-33
  LOCURILE I-II
  Feminin: LPS vs. „Peda” 41-68
  Masculin: „Ghiba” vs. „Moise” 41-49

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.