joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Olimpia Bratu, directoarea Bibliotecii Județene Gorj, s-a spânzurat la muncă

  de - | 1 martie 2023, 3:55 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook Olimpia Bratu)

  Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj, a fost găsit moartă, în seara zilei de marți, 28 februarie, la locul de muncă, transmite Adevărul.

  Vestea morții Olimpiei Bratu a șocat comunitatea, mai ales că aceasta a avut un rol important în activitatea culturală a orașului. În timpul mandatului său, biblioteca a fost modernizată și extinsă, iar acesta a devenit principalul loc în privința organizării de evenimente culturale.

  Soțul acesteia este directorul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, iar fiul său este un elev considerat genial, fiind declarat cel mai bun participant al României din toate timpurile la Olimpiada Internațională de Lingvistică.

  Olimpia Bratu ar fi lăsat un bilet de adio.

  „La data de 28 februarie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Sursa: Adevărul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.