joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Old School a câștigat turneul caritabil de la „Desavoia”! Cel mai licitat tricou poartă semnătura a două legende

  de Lucian Dănilă | 10 decembrie 2023, 7:51 PM | Sport

  0

  Old School a câștigat turneul caritabil de minifotbal de la Baza Desavoia, un turneu care a ajuns la cea de-a zecea ediție. Zece ani de generozitate, zece ani de prietenie, zece ani de când un grup de oameni adună sute de alți oameni pentru timp de calitate, pentru sport, pentru sănătate dar și pentru a0i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

  Așa cum ne-am obișnuit, fotbalul contează mai puțin în ziua turneului, prioritate având licitația de tricouri. Și totuși, fotbalul are mereu farmecul lui pentru că tocmai el este cel care-i unește pe toți acești oameni care participă. A fost un turneu la care au participat opt echipe împărțite în două grupe, FC Premiere, DIM, Bidi și Old School într-o grupă, iar în cealaltă Old Boys UTA, care a fost și atracția turneului, Curtici, Săvârșin și Sânpaul.

  Încă de la înființarea sa, Old Boys UTA a obișnuit să spună „da” la mai toate evenimentele de acest gen la care a fost invitată. Condusă de inimosul Dorel Toderaș, această echipă formată în mare parte din foști jucători care au îmbrăcat tricoul Bătrânei Doamne, a fost și ieri și i-a primit în rândurile sale pe încă activii Ciprian Rus, fost căpitan al grupării arădene, Cătălin Hlistei, Paul Copaci, Bogdan Burlă sau Adrian Suslak. Lotul Old Boys UTA Bătrâna Doamnăa fost format din Adrian Negrău, Roland Nagy, Dorel Mutică, Marius Plisca, Calvin Aly Tolmbaye, Ciprian Rus, Ovidiu Fador, Sebastian Huțan, Emil Șerban, Cătălin Hlistei, Paul Copaci, Bogdan Burlă, Adrian Suslak, antrenori fiind Nicolae Mitu și Marius Grad.

  old 3

  În finală, Old School a trecut de Old Boys UTA în urma loviturilor de departajare, scorul din timpul regulamentar fiind 2-2. Arbitrii turneului au fost Alin Bora și Adrian Apătean.

  Lotul câștigătorilor: Alin Pîrvu, Francisc Molnar, Bogdan Oprișan, Marius Bota, Emil Șerban, Vasile Fricățel, Alexandru Nistor, Cristian Barna, Bruno Șola, Raul Burcă, Ludovic Kristof și Răzvan Alexandru.

  Licitația a avut loc seara în restaurantul de la Baza Desavoia, acolo unde s-au adunat mai bine de 150 de persoane. S-au strâns 16.000 de lei, bani care se duc pentru operația unui copil care are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală,  iar printre tricouri le-am văzut pe cele ale lui Rareș Pop, Luckassen, Fabry și Iacob, toți de la UTA, al lui Harrison de la Poli Iași, al lui Costin de la Dinamo, Neagu de la Oțelul, Cicâldău din perioada când juca pentru Galatasaray, Alibec, dar și ale lui Cipri Rus sau Cătălin Hlistei și altele. Concurență a fost și pe tricoul echipei Bidi, care a participat la turneu, tricou purtat de Flavius Măduța.

  old 2

  Semnăturile lui Hagi și Popescu pe cel mai licitat tricou

  Cel mai licitat tricou, însă, a fost cel al echipei campioane, Farul Constanța, un tricou special care poartă semnătura a două legende vii ale fotbalului românesc, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, patronul și președintele clubului de pe litoral. Acesta a fost câștigat în schimbul a 1.500 de lei de Marius Neag.

  Organizatorii evenimentului au fost Cristian Barna, Cristian Lăzău, Flavius Măduța și Alin Gligor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.