duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Old Boys UTA a făcut spectacol la Șepreuș! „Formăm o familie frumoasă”

  de - | 17 septembrie 2023, 8:41 PM | Sport

  0

  Prezența veteranilor de la UTA pe arenele județului a continuat în acest final de săptămână în comuna Șepreuș. Old Boys UTA Bătrâna Doamnă și-a respectat blazonul și a trimis un lot numeros, care a făcut deliciul spectatorilor prezenți.

  La apelul lui Dorel Toderaș, președintele jucător al roș-albilor, au răspuns prezent Fador, Aly Tolmbaye, Bier, Bogoșel, Anca, Gligor, Barta, A. Pavel, F. Pavel, Husa, A. Drăgan, Polgar, Negrău, N. Mitu, Grad, Bozgan, Șerban.

  Mult mai experimentată, gruparea simbol a județului s-a impus cu scorul de 3-1, pe lista marcatorilor trecându-și numele Alin Pavel, Flavius Pavel și Alin Gligor. După sesiunea de autografe, poveștile s-au depănat la tradiționala, deja, repriză a treia.

  „Mulțumim organizatorilor (n.r., din rândurile cărora s-a detașat inimosul Doru Bozga) pentru primire și jucătorilor noștri pentru seriozitatea și sacrificiul de care dau dovadă la fiecare solicitare. Formăm o familie frumoasă, Old Boys UTA, iar acest lucru impune respect, pe care îl prețuim și îl întoarcem de fiecare dată cu aceiași pasiune”, a declarat Dorel Toderaș după această deplasare a echipei pe care o conduce cu elan și devotament.

  Citește și:

  Old Boys UTA, campioană la puternicul turneu internațional de la Kossen!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.