Update Olariu Iasmina-Roxana a fost găsită tocmai la Craiova!

  de Special Arad | 8 November 2019, 10:35 AM | Știri Arad | Topic special | Urmăriți

  0

  Comunicat. O tânără de 15 ani, OLARIU IASMINA-ROXANA a plecat în dimineața zilei de 6 noiembrie a.c. de la domiciliul ei din Arad și nu s-a mai întors.
  Minora are următoarele semnalmente: 1,65 m., 60 de kg., păr șaten vopsit blond, până la nivelul umerilor și ochi căprui.
  La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri, o geacă kaki cu glugă și ghete negre.
  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  UPDATE: Minora a cărei dispariție a fost mediatizată ieri a fost depistată ieri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu colegii de la investigații criminale din cadrul IPJ Dolj pe raza municipiului Craiova (jud. Dolj).
  Din declarațiile acesteia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predată familiei.
  În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care minora a plecat de la domiciliu, cât și persoanele cu care s-a deplasat până în localitatea unde a fost depistată, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.