vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Ofertă” pentru iubitorii de sport din Arad: „ping-pong” fără fileu! | GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 20 iunie 2021, 2:01 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Zecile de mese pentru „ping-pong”, care au împânzit Aradul acum câțiva ani, zac uitate de autoritățile locale, multe dintre ele nemaiavând nici măcar fileul, iar cele care sunt cât de cât funcționale sunt înconjurate de gropi, șansele unei accidentări a celor care vor să schimbe câteva mingi fiind destul de serioase.

  Dacă cei în drept au uitat acest joc (și) al copilăriei, fiind mai mult atrași de tastatura calculatorului de la birou, le prezentăm noi trei astfel de exemple neplăcute din zone diferite ale Aradului, mese amplasate pe: strada Patria, în fața fostei fabrici TEBA; terenul de sport al Colegiului Național „Moise Nicoară” („Slavici”) și în noul parc al copiilor „Aventura Voinicilor”, de pe malul Mureșului, zona Micălaca.

  Bineînțeles, exemplele negative sunt mult mai numeroase, însă trăim cu speranța că odată și odată Primăria Arad se va întoarce cu fața și spre practicanții tenisului de masă, fie ei și mici amatori…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.