sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Octogenară dispărută de la domiciliu

  de Special Arad | 18 iunie 2014, 12:01 PM | Știri Arad | Urmăriți

  2

  A dispărut de la domiciliu Orădan Ana-Cornelia , de 82 de ani, din Arad.

  Femeia a plecat de acasă în dimineaţa  zilei de 16 iunie 2014 și de la acea dată nu s-a mai întors.

  Octogenara are următoarele semnalmente: înălţime 1,55 m. greutate 65 kg, constituţie robustă, păr cărunt, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, ca semn particular o cicatrice în zona abdominală în urma unei operaţii.

  Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii dispărute sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am văzut și eu la protv. Am cunoscut-o pe dna Neli Orădan, Dumnezeu să o ierte. A avut un fiu bolnav, doru – care a murit și mai are unul în canada pe cre nu l-a văzut de 40 de ani și pt care s-a distrus și ea și soțul care a murit mai demult. A fost îngrijită de fiul unei prietene. Era bolnavă de singurătate și a decis să pună punct. Lui i-a rămas apartamentul din blocul vizavi de perla iar ei, odihnă eternă, sper…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.