joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ocoalele Silvice Lipova și Gurahonț – în atenția procurorilor pentru tăieri ilegale de arbori!

  de Special Arad | 3 mai 2016, 10:12 AM | Gurahonţ | Lipova | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad -Comunicat. Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Având în vedere aspectele relatate în articolul publicat la data de 21.04.2016, într-un cotidian local din Arad, aspecte din care reies indicii în sensul că în cadrul Ocoalelor Silvice Gurahonţ şi Lipova, jud. Arad, s-ar fi comis fapte penale constând în tăieri ilegale de arbori şi furtul materialul lemnos rezultat, Parchetul  de pe lângă Tribunalul Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea de către autori necunoscuţi (persoane a căror identificare certă urmează a fi realizată ulterior) a infracţiunilor prevăzute de art. 106 şi 109 din Legea nr. 46/2008.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Caline draga, se apropie ziua in care trebuie sa-ti faci decontul! S-a terminat cu (asa-zisa) protectie a „Nasului” F.C. si incerci pe ultima suta sa-ti asiguri spatele politic (vezi lista PNL pt CJ si CLM) dar nu mai tine mititelule! Nasul are probleme mult mai mari de care sa se ocupe (destul de grave, se pare) ca sa mai aiba timp de unul ca tine! Tu si cu colegul de infractiuni Tigan o sa-l urmati pe Craciunescu in fata procurorilor si o sa se sfarseasca foarte urat pentru toti! O sa vezi acum cati colegi de-ai mei, in special „fosti”, oameni corecti din sistemul silvic, multi dintre ei plecati din sistem fortati si hartuiti de voi o sa vina sa vorbeasca in fata procurorilor (incepand cu subsemnatul)!
   Si pentru ca nu te pot numi domn iti spun: iesi din fata reflectoarelor Calin Bibart si coboara de pe scena daca mai ai un dram de demnitate in tine! Dar sunt gata sa pariez pe UN METRU CUB de lemn ca nu ai!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.