luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Oare îl cunoașteți? E din Arad și ar fi păcat să rateze „celebritatea” după cum s-a chinuit să fure bietul pomișor (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 2 iunie 2020, 4:40 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Despre Premium Dental am mai scris. Este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Arad, deschisă în luna noiembrie a anului trecut pe strada IC Brătianu.

  Proprietarul clinicii a investit și într-un mic spațiu verde în fața clinicii, dar acest spațiu se pare că îi deranjează pe unii dintre trecători. Mai ales pe cei care trec prin zonă noaptea.

  În luna ianuarie, un individ îmbrăcat în negru, cu glugă, greu de identificat chiar și de pe imaginile video, a smuls tot ceea ce a fost plantat în fața clinicii. În urmă cu o săptămână, la data de 25 mai, un alt individ (n.m. sau poate tot același, cine știe?) a fost cam deranjat de un pomișor.

  Hoțul nu pare a fi vreun om al străzii. Din imagini vedem că este îmbrăcat oarecum regulamentar: cămașă albastră, o pereche de jeans, destul de strâmți pe gleznă și în picioare, peste șosetele albe, avea trase ceva espadrile. Omul a venit chitit să fure în fața clinicii. Prima dată a și stat la poză, de parcă ar fi trebuit să semneze vreo declarație așa cum ne-am obișnuit în perioada asta de pandemie de coronavirus… S-a uitat în stânga, apoi în dreapta, a văzut că nu e nimeni și a zbughit-o spre pomișor. A urmat o adevărată luptă de stradă cu acesta care parcă nu voia să cedeze din rădăcini. În cele din urmă l-a dovedit… S-a retras într-un loc mai întunecat și de acolo am pierdut atât urma lui cât și pe cea a pomișorului.

  pjimage 1
  Investiții pe degeaba. Imagine despre cum arăta înainte părculețul din fața Optica Helios

  Premium Dental nu este singurul loc preferat al unor astfel de indivizi. La câțiva metri mai încolo, în față la Optica Helios, a fost furat tot ce a fost verde… Tocmai de aceea am pus imaginile de mai sus în care se vede cum era înainte de apariția hoților și cum arată acum micul spațiu care trebuia să fie verde din față de la Optica Helios.

  Acum ne întrebăm dacă avem printre cititorii noștri pe cineva care să-l recunoască? Ar fi păcat să rămână un necunoscut după efortul pe care l-a depus să smulgă bietul pomișor din pământ…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.