Oana Elena Sabău a câștigat trofeul Pop Star 2019. Concursul devenit tradiție la Arad a adus-o în concert și pe Nicole Cherry | Foto

  de [email protected] | 25 mai 2019, 10:09 PM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Din stânga în dreapta: Gheorghiță Anda-Maria (locul I), Sabău Oana Elena (trofeul Pop Star), Cojocaru Darya (locul II), Sava Andreea Marcela (locul III), Nicole Cherry și Arthur

  Nu e „Megastar”, „X Factor” sau „Vocea României”, dar în ceea ce privește talentul acestor tineri, concursul arădean nu e cu nimic mai prejos… și spun asta cu toată sinceritatea, respectiv uimirea (e prima oară când m-am nimerit la acest eveniment), deoarece ediția a XXVIII-a a Festivalului-Concurs Interjudețean „Pop Star” a fost, fără doar și poate, o surpriză plăcută. Spectatorii au avut parte și de trei mini-concerte interpretate de Arthur (pe care-l știm de la Vocea României Junior), Lorena-Izabela Gâlea (câștigătoarea a mai multor trofee la concursuri precum „LiveMuseArt”, „Ghiocelul de Argint” sau „Arad Kids Talent”) și, bineînțeles, capul de afiș, vedeta Nicole Cherry.

  Concursul a avut loc astăzi (sâmbătă seara), la Teatrul de Marionete, sala fiind aproape plină, în ciuda faptului că au fost doar nouă concurenți, majoritatea arădeni (eleve la Școala Populară de Arte și un elev de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”), însă au fost și trei participanți din Oradea și o participantă din Craiova. Aceștia sunt, în ordinea în care au cântat:
  – Ciora Bogdan (22 ani, Oradea)
  – Ciunta Marian Ciprian (19 ani, Arad)
  – Cojocaru Darya (15 ani, Craiova)
  – Gheorghiță Anda-Maria (16 ani, Arad)
  – Ienei Alisa (16 ani, Oradea)
  – Olar Sabina-Florina (17 ani, Arad)
  – Palcu Oana-Miruna (16 ani, Arad)
  – Sabău Oana Elena (18 ani, Arad)
  – Sava Andreea Marcela (24 ani, Oradea)

  Iată podiumul ediției din acest an:

  Locul III: Sava Andreea Marcela
  Locul II: Cojocaru Darya
  Locul I: Gheorghiță Anda-Maria
  Trofeul Pop Star: Sabău Oana Elena

  Ceilalți participați au primit premii speciale și mențiuni.

  S-au cântat cover-uri după piese celebre precum „What a Wonderful World” (Louis Armstrong), „House of Rising Sun” (The Animals), „Welcome to Burlesque” (Cher), „It’s a Man’s World” (James Brown), „Mon mec à moi” (Patricia Kaas), „Always Remember Us This Way” (Lady Gaga), dar și un cover după piesa „Shallow” (Lady Gaga & Bradley Cooper), cea din urmă în afara concursului – și, trebuie să recunoaștem, într-un mod curios, înainte de anunțarea câștigătorilor – , în interpretarea (excepțională, de altfel!) lui Arthur și tocmai Oana Elena Sabău, cea care a câștigat în cele din urmă trofeul Pop Star 2019.

  Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural Județean Arad împreună cu Școala Populară de Arte, cu sprijinul Consiliului Județean Arad. Membrii juriului au fost Marinela Tudoran (președintele juriului / director adjunct al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” Arad), Nicole Cherry, Mărioara Miclea, Cornel Moldovan și Adrian Cotuna (profesori ai Școlii Populare de Arte din Arad). Evenimentul a fost prezentat de actrița Roxana Sabău.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.