marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Oameni de afaceri italieni bătuți de interlopi în centrul orașului. De la ce a pornit „circul”?

  de - | 1 septembrie 2015, 2:29 PM | Naţional

  0

  Paolo Olmino, patron al unui local din din Piaţa Unirii, şi un prieten de-al său, ambii italieni, au fost bătuţi de doi interlopi, după ce au încercat să ajute o tânără care fusese pălmuită de unul dintre aceştia. Italienii implicați au povestit că scandalul a început după ce au văzut cum femeia este agresată de Raul Locsei, un tânăr din Deva. I-au cerut acestuia explicaţii, iar atunci bărbatul şi-a chemat în ajutor un prieten şi ambii au început să îi lovească.

  Zeci de oameni au asistat la scenele petrecute în Deva, în urma căruia unul dintre italieni a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral deschis. Agresorii au fost identificaţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Deva. „La ora 22.18, operatorul din centrul de monitorizare video al Poliţiei Locale Deva a observat, pe camerele de supraveghere, o altercaţie iscată între patru persoane, în Piaţa Unirii. Imediat a fost inştiinţat ofiţerul de serviciu, care a luat măsurile de intervenţie la faţa locului. Un echipaj al Poliţiei Locale a ajuns la locul incidentului după aproximativ patru minute. După alte aproximativ trei minute, în zonă a sosit şi un echipaj al Poliţiei Municipiului Deva. Agresorii au fost reţinuţi de către lucrătorii Poliţiei Locale Deva, fiind predaţi apoi Poliţiei Municipiului Deva, în vederea continuării cercetărilor. Având în vedere că faptele comise reprezentau infracţiuni de lovire, Poliţia Locală Deva şi-a declinat competenţa de soluţionare în favoarea Poliţiei Române, instituţie cu atribuţii de cercetare penală”, au comunicat reprezentanţii Poliţiei Locale Deva. În urma scandalului, cei doi interlopi au fost amendaţi. „În jurul orei 22:20, Poliţia Deva a fost sesizată cu privire la existenţa unei altercaţii între mai multe persoane, în zona Pieţei Unirii, din localitate. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoanele implicate în eveniment şi au luat măsura sancţionării contravenţionale faţă de doi bărbaţi, aceştia fiind amendaţi cu 1.000, respectiv 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Legea 61/1991. De asemenea, poliţiştii s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe urmând ca persoanele vătămate să formuleze pretenţii în acest sens”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.