sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O zi dedicată tuturor femeilor din mediul rural, la căminul cultural din Măgulicea

  de Special Arad | 16 octombrie 2019, 8:35 AM | Știri Arad | Vârfurile

  0

  Marți a fost Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural, iar  cu aceasta ocazie două doamne din sate care țin de comuna Vârfurile și-au propus să organizeze duminica aceasta un eveniment cultural dedicat femeilor din comunitate, cu intrare liberă, la care sunt invitați toți iubitorii de folclor din județ și nu numai.

  „Intenția este de a celebra viața doamnelor noastre sub toate aspectele ei, precum și tradițiile legate de aceasta.

  Evenimentul va dura aproximativ 3 ore, între 14:00 și 17:00 și va avea loc pe data de 20 octombrie, duminica, la Căminul Cultural din satul Măgulicea, comuna Vârfurile.

  Se vor desfășura activități de divertisment, discuții pe diferite teme precum sănătatea, frumusețea, munca, educația și altele. Vor fi și surprize oferite doamnelor, expoziții, muzică.

  Vom avea invitați de la Oradea, Arad, Deva, Guragonț și, deasemenea, vom avea participarea tinerelor noastre talente în muzică populară.

  Femeile din mediul rural sunt deseori prea puțin susținute și apreciate. Ar fi grozav dacă această zi nu ar trece neobservată!”, spun cele două orgatoare a evenimentului, Iulia Lung din satul Vidra și Silvia Bad din satul Măgulicea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.