sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O viață sănătoasă începe cu un somn sănătos! Saltelele si paturile Timflex, acum cu o reducere de până la 35%

  de Special Arad | 19 iulie 2016, 10:39 AM | Advertorial | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Până la sfârșitul lunii iulie 2016, puteți beneficia de reduceri de până la 35% la gama de saltele și 20% la paturi.

  •   transport si montaj gratuit
  •   culori la alegere pentru paturi

  Mândria unui croitor este costumul pe care atunci când un client îl îmbracă, îi laudă virtutea materialului și a croielii. E modul personalizat cu care acesta se deosebește de ceilalți. Asta se aplică și când vine vorba de calitatea somnului. Iar compania care se poate mândri indiscutabil cu aceste valori este Timflex!

  Modul în care toate aspectele unui somn odihnitor este luat în vedere și analizat pentru o calitate ridicată, diferențiază producătorii de saltele Timflex de restul pieței. Produsul finit nu este doar salteaua în sine, ci somnul sănătos. O persoană poate da randament maxim, în oricare aspect al vieții, dacă are parte de o odihnă corespunzătoare.

  Timflex oferă un raport corect calitate/preț, oferind servicii la standarde înalte, servicii personalizate, chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi.

  Pentru ofertele promoționale disponibile la ora actuală, puteți accesa site-ul oficial al companiei sau vizita magazinul din Arad, de pe Bvd. Revoluției, nr. 6 (înainte de Gara CFR, vis-a-vis de CEC), tel. 0773 870 809.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.