O tânără jurnalistă columbiană a fost executată de traficanți. Atenție, video șocant!

  de - | 19 septembrie 2015, 9:37 AM | Internaţional

  0

  Execuție mafiotă! Camerele de luat vederi au surprins momentul în care un bărbat se furişează în spatele jurnalistei columbiene Flor Alba Nunez Vargas, în vârstă de 25 de ani, şi o împuşcă în cap. Apoi, bărbatul se îndreaptă către un complice, care îl aşteaptă cu o motocicletă.

  Nunez Vargas e cunoscută pentru campaniile sale anti-droguri, trafic de persoane şi corupţie, precum şi pentru materiale ample despre procesele unor traficanţi de droguri şi criminali locali notorii. 

  Guvernul columbian a anunţat că va oferi o recompensă pentru orice informaţie care ar putea duce la arestarea bărbatului din imagini, transmite Mediafax.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.