O tânără din Gurahonț a găsit un card bancar într-un supermarket și s-a pus pe cumpărături. Acum este cercetată de Poliție

  de Special Arad | 26 iunie 2019, 1:24 PM | Gurahonţ | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: Buzz Feed / PA WIRE)

  Polițiștii Biroului de investigații Criminale au identificat o tânără de 18 ani, din Gurahonț, care, la data de 15 mai, ar fi găsit un card la casa de marcat al unui supermarket de pe strada Pionierilor, ulterior efectuând mai multe tranzacții contactless, în valoare de aproximativ 600 de lei.

  Tânăra este cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de însușire a bunului găsit și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.